Надуваем SUP Gladiator ELITE 12'6" T - PRE-ORDER ONLY

1 819,00 лв.
  • Марка: Gladiator
  • Кат. номер: ELITE 12.6T

В момента този продукт не е наличен и може да бъде закупен САМО ПО ПРЕДВАРИТЕЛНА ПОРЪЧКА. Тъй като доставката е от Европейският ни склад, ще отнеме около 10 до 14 дни за доставка до вас, след потвърждението на поръчката. Забавените доставки на продуктите, които не са в наличност понякога са свързани със забавянето на веригата на доставки и логистичните затруднения по целия Свят. Моля, свържете се с нас, за да можем да проверим срока за доставка на конкретната поръчка. 

 

ТОЗИ ПРОДУКТ СИ ЗАСЛУЖАВА ЧАКАНЕТО !!!

 

SUP падълборд

Gladiator ELITE 12'6" T е SUP board, Stand Up paddleboard, All-round падълборд идеален за тежки ездачи над 90 кг, без ограничение за максимално тегло. Въпреки тези препоръки е предвиден за максимална товароносимост от 200 кг. Gladiator ELITE 12'6" T е чудесен за тези, които искат свръх стабилност. Заостреният нос и квадратната опашка помагат да се перфектната комбинация от скорост и стабилност. Този многофункционален борд е специално проектиран да предложи производителност и скорост на гребеца, който иска да бъде стъпка напред от универсалната дъска, но все пак иска многофункционалност и гъвкавост за по-широка употреба. Ако искате борд, който може да отиде навсякъде и да има универсални способности - Gladiator ELITE 12'6" T е вашият избор.

Серията Gladiator ELITE са първокласни бордове за хора, които желаят най-доброто. Gladiator ELITE са изработени от двойно ламиниран материал с висока плътност. Със способността си да достигне 26psi, той осигурява твърд борд за изключително изживяване при гребане. Включени са предни, задни и централни дръжки за носене за лесно транспортиране и за закачване на връзки за носене на комплекта. Gladiator ELITE е подсилен с Triple Xstrong технология, която допринася за усещането за твърд борд. Благодарение на своя дизайн и начин на производство, тесният и супер здрав ръб става неразделна част от SUP борда, в резултат на което той предлага още повече твърдост, лекота на плъзгането по водата и производителност. SUP бордовете от гамата ELITE на Gladiator не трябва да се бъркат и сравняват с бюджетните марки на пазара; Благодарение на своя дизайн и метод на изработка, ELITE предлага още повече ефективност и плъзгане по водата.  Бордовете на Gladiator ELITE предлагат качество доста над ценовия си диапазон. На пазара няма по-добре изграден надуваем падълборд в този ценови диапазон.

Отличните характеристики на серията GLADIATOR ELITE се допълва от три удобни дръжки за пренасяне - отпред, отзад и в средата. 

 

Раницата:

Голяма и с отлично качество на изработка, раниците на Gladiator са проектирани лесно да съберат целия комплект на вашия Gladiator SUP борд. Снабдена с колела тя е удобна и лесна за носене до плажа или за пътуване по Света. Раницата има вътрешно покритие за UV защита, в случай на продължително излагане на слънце. 

Помпа с двойно действие и манометър:

Надуйте своя борд бързо и лесно с непрекъснати цикли на изпомпване както надолу, така и нагоре. С едно натискане на превключвателя двойното действие става единично и ще можете да напомпвате само в едната посока, за по-лесно надуване до препоръчителните 20 PSI. Максималното предвидено налягане е 26 PSI.

Гребло от карбон:

Рамо от карбон комбиниран с карбоново острие, прави греблото на Gladiator ELITE SUP леко и издръжливо - перфектно за вашите приключения с новият ви SUP борд.

Спираловидна връзка (Coiled leash):

SUP връзката е съществена част от комплекта, за да гарантира безопасността ви във водата и непрекъснатата ви връзка с вашия SUP борд. Всеки Gladiator SUP борд идва с навита спираловидна връзка

Универсална перка:

Брандирана Gladiator универсална All Round Fin перка 9"

Комплект за ремонт:

SUP бордовете на Gladiator са здрави и издръжливи и се предлагат с 3 години гаранция. За допълнителна сигурност е включен и комплект за ремонт и поддръжка. Така, ще сте сигурни, че дори да ударите вашият борд ще можете лесно и бързо да му направите ремонт и скоро отново да сте на вода.

 

Гаранция: Бордовете на Gladiator се предлагат с 3 години удължена гаранция на изработката и материалите и 12 месеца за аксесоарите

* Посочените срокове важат за физически лица.

 

Съдържание на комплекта:

1 x Надуваем SUP борд Gladiator ELITE 12'6" T

1 x Помпа с манометър с двойно действие

1 х Брандирана Gladiator перка 9"

1 х Наръчник за употреба

1 х Висок клас раница за транспортиране с колела

1 х Спираловиден шнур (leash) за глезена

1 x Гребло Carbon

1 x Комплект за ремонт

1 x Гаранционна карта - 3 години удължена гаранция на изработката и материалите

Подробно описание
Доставка
Посъветвай се с нас
Подробно описание

В момента този продукт не е наличен и може да бъде закупен САМО ПО ПРЕДВАРИТЕЛНА ПОРЪЧКА. Тъй като доставката е от Европейският ни склад, ще отнеме около 10 до 14 дни за доставка до вас, след потвърждението на поръчката. Забавените доставки на продуктите, които не са в наличност понякога са свързани със забавянето на веригата на доставки и логистичните затруднения по целия Свят. Моля, свържете се с нас, за да можем да проверим срока за доставка на конкретната поръчка. 

 

ТОЗИ ПРОДУКТ СИ ЗАСЛУЖАВА ЧАКАНЕТО !!!

Доставка

  • Безплатна доставка на поръчки над 100 лв - до ОФИС НА СПИДИ - Поръчки от 100.00 лв. до  лв. - 0.00 лв. 
  • Доставка па поръчка под 100 лв. - до АДРЕС - Поръчки от 0.00 лв. до 99.99 лв. - 7.50 лв.
  • Доставка па поръчка под 100 лв. - До ОФИС НА СПИДИ - Поръчки  от 0.00 лв. до 99.99 лв. - 6.00 лв.
  • Доставка па поръчка над 100 лв. - до АДРЕС - Поръчки от 100.00 лв. до  лв. - 6.50 лв

Посъветвай се с нас

Да избереш най-подходящият за теб SUP или аксесоар, не винаги е лесно. Затова ние сме на разположение, ако имаш нужда от нас. Можем да ти дадем съвет, за това кой продукт е най-подходящ за теб, съобразно твоят ръст, тегло и начинът, по който ще го използваш. 

Можеш да се свържеш с нас на 0899 11 57 54 или на office@sup-sports.eu

PRO е най-продаваната ни гама

Високо качество на цена, която можеш да си позволиш

Виж серия PRO
Купи на изплащане