Надуваем SUP Gladiator Pro 10'8"

1 369,00 лв.
  • Марка: Gladiator
  • Кат. номер: PRO 10.8

Надуваем SUP падълборд

Gladiator PRO 10'8" е All-round падълборд, SUP board, Stand Up paddleboard, с ширина 34" и дебелина 5,9", което прави този универсален борд идеален за ездачи над 85 кг, без ограничение за максимално тегло. Въпреки тези препоръки е предвиден за максимална натовареност от 220 кг Той е чудесен вариант за по-тежки ездачи. Gladiator PRO 10'8" е чудесен за тези, които искат свръх стабилност. Този борд ще накара дори и най-неуверения и неопитен ездач да се наслаждава на водата. Широчината от 34" и правите релси правят този SUP борд добър и стабилен, независимо дали гребете в спокойни води или вълнение. С този SUP ще се изкарате страхотно с приятели, семейство, деца или куче на борда.

Серията Gladiator PRO са първокласни бордове за хора, които искат повече. Gladiator PRO са изработени от двойно ламиниран материал с висока плътност. Със способността си да достигне 26psi, той осигурява твърд борд за изключително изживяване при гребане. Включени са предни, задни и централни дръжки за носене за лесно транспортиране и за закачване на връзки за носене на комплекта. Gladiator PRO е подсилен с Triple Xstrong релса, която допринася за усещането за твърд борд. Благодарение на своя дизайн и начин на производство, тесният и супер здрав ръб става неразделна част от SUP борда, в резултат на което той предлага още повече твърдост, лекота на плъзгането по водата и производителност. SUP бордовете от гамата PRO на Gladiator не трябва да се бъркат и сравняват с бюджетните марки на пазара; Бордовете на Gladiator PRO предлагат качество доста над ценовия си диапазон. На пазара няма по-добре изграден надуваем падълборд в този ценови диапазон.

Раницата:

Голяма и с отлично качество на изработка, раниците на Gladiator са проектирани лесно да съберат целия комплект на вашия Gladiator SUP борд. Снабдени с колела, тя е удобна и лесна за носене до плажа или за пътуване по Света.

Помпа с двойно действие и манометър:

Надуйте своя борд бързо и лесно с непрекъснати цикли на изпомпване както надолу, така и нагоре. С едно натискане на превключвателя двойното действие става единично и ще можете да напомпвате само в едната посока, за по-лесно надуване до препоръчителните 20 PSI. Максималното предвидено налягане е 26 PSI.

Гребло от карбон:

Рамо от карбон комбинират с найлоново (пластмасово) острие, прави греблото на Gladiator PRO SUP леко и издръжливо - перфектно за вашите приключения с новият ви SUP борд.

Спираловидна връзка (Coiled leash):

SUP връзката е съществена част от комплекта, за да гарантира безопасността ви във водата и непрекъснатата ви връзка с вашия SUP борд. Всеки Gladiator SUP борд идва с навита спираловидна връзка, която се закрепя с удобен ремък за крака.

Универсална перка:

Брандирана Gladiator универсална All Round Fin перка 8"

Комплект за ремонт:

SUP бордовете на Gladiator са здрави и издръжливи и се предлагат с 3 години гаранция. За допълнителна сигурност е включен и комплект за ремонт и поддръжка. Така, ще сте сигурни, че дори да ударите вашият борд ще можете лесно и бързо да му направите ремонт и скоро отново да сте на вода.

 

Гаранция: Бордовете на Gladiator се предлагат с 3 години удължена гаранция на изработката и материалите и 12 месеца за аксесоарите

* Посочените срокове важат за физически лица.

 

Съдържание на комплекта:

1 x Надуваем SUP борд Gladiator Pro 10'8"

1 x Помпа с манометър

1 х Брандирана Gladiator перка 8"

1 х Наръчник за употреба

1 х Висок клас раница за транспортиране с колела

1 х Спираловиден шнур (leash) за глезена

1 x Гребло Carbon / Nylon 

1 x Комплект за ремонт

1 x Гаранционна карта - 3 години удължена гаранция на изработката и материалите

 

Видео ревю на гамата PRO можеш да намериш ТУК

 

Инструкции за употреба - Изтегли тук:

Доставка
Посъветвай се с нас
Доставка

  • Безплатна доставка на поръчки над 100 лв - до ОФИС НА СПИДИ - Поръчки от 100.00 лв. до  лв. - 0.00 лв. 
  • Доставка па поръчка под 100 лв. - до АДРЕС - Поръчки от 0.00 лв. до 99.99 лв. - 7.50 лв.
  • Доставка па поръчка под 100 лв. - До ОФИС НА СПИДИ - Поръчки  от 0.00 лв. до 99.99 лв. - 6.00 лв.
  • Доставка па поръчка над 100 лв. - до АДРЕС - Поръчки от 100.00 лв. до  лв. - 6.50 лв

Посъветвай се с нас

Да избереш най-подходящият за теб SUP или аксесоар, не винаги е лесно. Затова ние сме на разположение, ако имаш нужда от нас. Можем да ти дадем съвет, за това кой продукт е най-подходящ за теб, съобразно твоят ръст, тегло и начинът, по който ще го използваш. 

Можеш да се свържеш с нас на 0899 11 57 54 или на office@sup-sports.eu

PRO е най-продаваната ни гама

Високо качество на цена, която можеш да си позволиш

Виж серия PRO
Купи на изплащане