GLADIATOR Спечели престижна награда на SUPBoarder Mag

GLADIATOR Спечели престижна награда на SUPBoarder Mag
14 октомври 2022

Gladiator PRO и ELITE СПЕЧЕЛИХА в директен сравнителен тест "Improver Allround iSUP" в категория Allround надуваеми SUP бордове за своите ценови класове на SUPboarder Mag

 


ELITE печели и призванието "Всеобщ любим борд" сред всички, участници в сравнителния тест

 

На въпросът "Ако парите не бяха проблем и можехте да имате всеки един борд измежду тестваните, кой бихте избрали?", ELITE спечели най-много гласове на участниците и ПОБЕДИ!


Gladiator Allround бордовете са истински фаворит сред любителите на този спорт, тъй като марката предлага 3 размера на своите Allround падълбордове, за да отговаря на нуждите на всеки индивидуално. Gladiator е една от малкото марки на пазара, съпоставящи височината и теглото на гребеца със специфичните размери на падълборда.

 


Представянето на Allround гамата на Gladiator е уникално и предоставя на новите в спорта възможността не само за по-лесно гребане, а и да прекарат часове върху своя падълборд, да изминат километри във водата, без почти да усетят умора

 


SUPBoarder се стреми винаги да предлага безпристрастно съдържание. Благодарим на SUPBoarder за цялата упорита работа, положена за този сравнителен тест

 


Вижте моделите тук:


Gladiator ELITE - ТУК


Gladiator PRO - ТУК

 


За да видите статията, посетете ТОЗИ ЛИНК


(Цялата статия може да се види само с PRO абонаментен план)

Като екип от страстни падълбордисти, ние от GLADIATOR и sup-sports.eu сме тук, за да ви подкрепим и да ви вдъхновим за вашите бъдещи SUP приключения.

прочети още

Купих си първия SUP, за да мога да карам по река Камчия. Това беше първоначалната ми идея и визията за моите падълборд приключения. Най-после успях да осъществя и това.

прочети още

Най-после се осъществи дългоочаквания преход по река Караагач (Китенска река) и знаете ли ..?! Беше вълнуващо!

прочети още

Athomebg.eu за Gladiator SUP Bulgaria: Ако търсите чудесен начин да прекарате свободното си време с приятелите си, то SUP бордовете са точно за вас. Заедно с нашите приятели от Athomebg.eu ще ви разкажем как със Sup бордовете може да си осигурите забавни и неповторими летни емоции.

прочети още

Насоки, съвети, мнения

прочети още

Кратко любителско видео, което показва как да поставите перката на своя надуваем GLADIATOR SUP

прочети още